Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlkokulu
AKDERE MAH. SİLİFKE/3 SK. AKDERE ŞEHIT ÖĞRETMEN HAMIT SUTMEN ILKOKULU BLOK NO: 3 SİLİFKE / MERSİN

VİZYON

Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlkokulu olarak; Eğitim Öğretimi çağdaş bir anlayışla sürdürerek, vatanını seven , öz güvenli üretken ve fark yaratan nesiller yetiştiren, ülkesine eğitimde katkı sağlayan bir okul olmak.

MİSYON

Akdere Şehit Öğretmen Hamit Sütmen İlkokulu olarak, Türk Milli Eğitimi’nin Temel Amaçları doğrultusunda, düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktır.

Normal

Klima